Winnaars Vrijwilligersprijzen en Vip Spelden 2016

Donderdag 10 november werd in de foyer van het Zoetermeerse Stadstheater, de Vrijwilligersprijzen en Vip Spelden uitgereikt.

Gemeentelijke Vrijwilligersprijs

Winnaars van de Vrijwilligersprijzen

Winnaars van de Vrijwilligersprijzen

De uitreiking werd gedaan door wethouder Isabelle Vugs en verliep in een feestelijke sfeer. De jury had vooraf een selectie gemaakt uit een inzending van 13 organisaties. Dit jaar werden de gemeentelijke Vrijwilligersprijzen uitgereikt aan organisaties die met hun aanbod afgelopen jaar een bijzondere bijdrage hadden geboden aan de inwoners van Zoetermeer. De geldprijzen van €1000,-, €500,- en €250,- gingen naar respectievelijk SchuldHulpmaatje Zoetermeer, Wijzelf Zorgcoöperatie en Iedereen een maaltijd!.

Vip Speld!

Voor de individuele prijs, de Vip Speld, waren er 22 nominaties in 3 categorieën (de jonge vrijwilliger, de vrijwilliger voor de respijtzorg en de vrijwilliger werkzaam bij een vrijwilligersorganisatie).

De Speld winnaars 2016 zijn geworden:

Koos Roest (Buddy Netwerk),

Casandra Milani (ZoSamen-VT)

en in er in de categorie “jonge vrijwilliger”:

Anas Al Kattan (Zoetermeer Actief)

en Marco Alibux (Greg & Baud).

speldwinnaars

Het Vrijwilligersfeest

shirmaHet feest ter waardering van alle Zoetermeerse vrijwilligers vond overdag plaats met allerlei workshops in de Dorpsstraat. In de avond was het feest in het Stadstheater met een optreden van cabaretgroep “Op sterk water” en daarna kon met genieten van een optreden van Shirma Rouse, de leading lady in gospel, soul en r&b van dit moment.

De avond werd om 20.00 uur geopend met een toespraak door de wethouder Vugs. Vip voor vrijwilligers feliciteert en bedankt alle vrijwilligers, de juryleden, het Stadstheater en alle betrokkenen.

We kijken terug met u op een fantastische dag.

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv