Winnaars Vrijwilligersprijzen en Vip Spelden 2014
Winnaars van de Vip Speld 2014
Winnaars van de Vip Speld 2014

Vrijdagavond 28 november werden in een overvolle foyer in het Zoetermeerse Stadstheater, de jaarlijkse Vrijwilligersprijzen en Vip Spelden uitgereikt.

Feestelijk

De uitreiking, die in handen was van Jolanda Letterie (MOOI) en wethouder Isabelle Vugs, verliep in een bijzonder feestelijke sfeer. Allereerst werden de gemeentelijke Vrijwilligersprijzen uitgereikt aan organisaties die zich afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben ingespannen voor hun vrijwilligers. De geldprijzen van €1000,-, €500,- en €250,- gingen naar respectievelijk Hospice Zoetermeer, Stichting Happy Days en Kledingbank Meve!.

Vierde Speld!

Na rake bewoordingen over de inspanningen van de negen individuele vrijwilligers die genomineerd waren voor een zilveren Vip Speld, kregen uiteindelijk Jan de Vries (Schuldhulpmaatje), Raimond Pouw (Kledingbank Meve!) en El Verhoeff (STAK) de zilveren onderscheiding opgespeld en was er bij uitzondering een vierde speld! Deze ging naar Lies Hoogland voor haar verdienste bij Groei & Bloei.

Raimond Pouw
Raimond Pouw
Lies Hoogland-Bonapart
Lies Hoogland-Bonapart
Jan de Vries
Jan de Vries
El Verhoef
El Verhoef

Vip voor vrijwilligers feliciteert en bedankt alle betrokkenen, vrijwilligers, organisaties, de wethouder, de juryleden, Stadstheater Zoetermeer en alle partners voor een fantastisch feest.

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv