Wie verdient de Vip Speld 2014?
 In Zoetermeer zetten duizenden vrijwilligers zich in voor de ruim 400 vrijwilligersorganisaties die de stad rijk is. Vip voor vrijwilligers zet ook dit jaar weer vrijwilligers in het zonnetje als blijk van waardering voor hun belangeloze inzet. U kunt tot uiterlijk 20 oktober uw held/helden voordragen voor de Vip Speld.

Dé kans om die persoon in uw omgeving of binnen uw organisatie aan te dragen die volgens u als vrijwilliger onmisbaar werk verricht. De jury selecteert uit alle voordrachten negen genomineerden die in de weken voorafgaand aan de uitreiking via diverse pr uitingen gepresenteerd zullen worden aan de inwoners van Zoetermeer. Op vrijdag 28 november maakt de jury tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend welke drie vrijwilligers van deze negen genomineerden de Vip Speld in ontvangst mogen nemen.

Namens de jury die de voordrachten beoordeelt geven wij u criteria en een aantal tips en aandachtspunten mee, die uw voordracht(en) kunnen versterken: .Criteria, tips en aandachtspunten Vip Speld 2014

INZENDTERMIJN IS GESLOTEN.

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv