Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Cursus over dementie - Carpe Diem

Ontmoetingscentrum Carpe Diem in Zoetermeer biedt dagactiviteiten aan bezoekers met dementie en is een steunpunt voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. De activiteiten sluiten aan op de wensen en mogelijkheden van de bezoekers. Samen met professionele begeleiders en vrijwilligers richten zij zich met de bezoeker op wat nog wel mogelijk is.

Graag nodigen zij u uit voor een cursus over dementie, tijdens deze cursus bestaande uit 4 bijeenkomsten geven zij uitleg over de ziekte, omgaan met beperkingen, hoe blijf je voor jezelf zorgen en welke ondersteuning is er mogelijk.

De cursus wordt gegeven op 9, 16, 23 en 30 septemner van 10.00 - 12.00 uur.

Kosten voor deelname en reader €20,00. Na inschrijving bij ontvangt u van Carpe Diem meer informatie over de betaalwijze

Voor mantelzorgers en andere geïnteresseerden. Graag aanmelden via oc.zoetermeer@vierstroomzorgthuis.nl

Kosten
€20

Aantal bijeenkomsten
4

Tijd
10:00 - 12:00

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv