Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Voorlichtingsavond Psychische problemen in de familie - GGZ

Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de achtergrond van psychische problemen en over behandelmogelijkheden. Ook wordt geoefend in diverse manieren van reageren.

Verder komen de volgende thema’s aan bod: psychische problemen in het gezin, balans tussen draagkracht en draaglast, onderlinge communicatie, grenzen stellen en voor jezelf zorgen.

Het doel is dat de naaste zich minder belast gaat voelen.

Uit ervaring blijkt dat deze cursus ook positieve invloed heeft op de persoon die zelf te kampen heeft met psychische problematiek.

Tijdens deze avond vertelt een ervaringsdeskundig hoe het is om psychische problemen te hebben en hoe hij of zij het herstel vormgeeft. Een professional vertelt over het onderwerp in het algemeen en geeft aan welk hulpaanbod er is. Ook geeft de professional omgangsadviezen aan de mensen in de directe omgeving. Uiteraard kunt u vragen stellen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 14 november 2019

Tijd: 19:30 – 21:30 uur

Locatie: Ichthuskerk, Parkdreef 258 in Zoetermeer

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Vragen zijn welkom via e-mail preventie.LDZM@rivierduinen.nl of telefoon 070 444 12 64.

 

Voor meer informatie:

https://www.rivierduinen.nl/agenda/2019/11/voorlichtingsavond-psychische-problemen-in-de-familie

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Tijd
19:30 - 21:30

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv