Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Voorlichtingsavond depressie - GGZ Rivierduinen

Het is heel normaal om af en toe somber te zijn of nergens zin in te hebben. Maar sommige mensen hebben dit sombere gevoel al een paar weken en het grootste deel van de dag. Zij hebben nergens zin meer in, gebrek aan energie, slaapproblemen en kunnen zich vaak slechter concentreren. Ze zijn lichtgeraakt of pessimistisch en voelen zich schuldig of verdrietig.

Lukt het niet om deze gevoelens weg te krijgen en beïnvloeden ze het dagelijks leven? Dan is er misschien sprake van een depressie.

Depressie is een ziekte die veel voorkomt. Iedereen kan het krijgen. Een depressie kan het leven en dat van de mensen in de directe omgeving erg beïnvloeden.

Tijdens deze voorlichtingsavond vertelt een ervaringsdeskundige hoe het is om een depressie te hebben en hoe je hiermee omgaat. Een professional gaat dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft omgangsadviezen.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 10 oktober 2019

Tijd: 19:30-21:30 uur

Locatie: Wijkcentrum Oosterpoort, Zanzibarplein 5 in Zoetermeer

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor informatie bel 070 444 12 64 of mail naar preventie.LDZM@rivierduinen.nl. De organisatie is in handen van GGZ Rivierduinen.

Voor meer informatie:

https://www.rivierduinen.nl/agenda/2019/10/voorlichtingsavond-depressie

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Tijd
19:30 - 21:30

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv