Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Informatiebijeenkomst over Dementie en de unieke werkwijze van Tuingezel

In deze training maakt u kennis met Tuingezel en de dagbesteding die zij bieden aan mensen met dementie. Zij geven u een globaal beeld over de verschillende vormen van dementie, waarna u met hen (de trainers/ kunstenaars) aan de slag gaat met de werkwijze van Samen 100% zijn. Zij laten u daarmee kennis maken op basis van een creatief en vrolijk programma, zoals zij dat ook bieden aan hun deelnemers. Je gaat producten maken (zoals ze dat normaal ook doen) waarbij ze de vrijwilligers kennis laten maken met de verschillende rollen (deelnemer vis. begeleider) en een aantal omissies in het brein. Wat ons betreft vrolijke en leerzame avond, aangeboden door Tuingezel.

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Aantal deelnemers
16

Tijd
19:00 - 21:30

Heeft u een account? U kunt ook inloggen om te registreren.

Registreren

Geslacht: *


 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv