Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Het nieuwe solliciteren!!

De workshop ‘Het Nieuwe Solliciteren’ is op de praktijk gericht. ‘Vroeger’ schreef iedereen een sollicitatiebrief naar aanleiding van een vacature uit de krant. Vandaag sturen we een sollicitatiemail of solliciteren wij via social media of op internetvacatures.

In twee uur geeft Cees de Reus van het PersoneelsadviesBureau ‘NEW-Xperience' u tips & tricks voor ‘Het Nieuwe Solliciteren’ om uw kansen te vergroten voor een nieuwe baan of opdracht.

In de interactieve workshop komen vragen aan de orde als: 'wat is een goede sollicitatiebrief', maar ook 'hoe beschrijft u uw motivatie bij alle digitale banenaanbieders op internet' en 'hoe kunt u uzelf beter gaan verkopen om uw kansen op een baan te vergroten'.

U krijgt tijdens de workshop inzicht hoe werven, solliciteren en selecteren vandaag de dag wordt gedaan en welke rol internet en social media hierbij spelen. Neem uw laatste sollicitatiebrief mee om te bespreken en te verbeteren.

Aan de workshop kunnen 15 deelnemers meedoen. Inschrijven kan tot maximaal 2 weken vooraf.

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Tijd
19:00 - 21:00

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv