Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Vrijwilligerswerk bij mensen met dementie

Als vrijwilliger kan je veel betekenen in het leven van iemand met dementie. Samen een wandeling maken, een spelletje doen of een kopje koffie drinken kan van onschatbare waarde zijn. Bovendien geeft je aanwezigheid de mantelzorger(s) even wat tijd voor zichzelf. Overweeg je om je aan te melden als vrijwilliger of ben je al vrijwilliger bij iemand met dementie die nog zelfstandig woont? Dan ben je van harte welkom bij deze informatiebijeenkomst. Petra van Schayik, praktijkverpleegkundige ouderenzorg van de SGZ met ook jarenlange ervaring als casemanager dementie, zal ons informeren over het verschil tussen geheugenproblemen en dementie. Ze zal stilstaan bij wat er in de loop van het dementieproces allemaal kan veranderen en gaat ook in op het omgaan met onbegrepen gedrag. Ook besteedt ze aandacht aan de wijze waarop je als vrijwilliger een positieve bijdrage kan leveren aan het leven van iemand met dementie.

Kosten
Gratis

Tijd
10:00 - 12:00

U moet inloggen om te kunnen registreren.


 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv