Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligersĀ organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Informatiebijeenkomst Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Activisie biedt, cliƫntgerichte dagbesteding aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Als gevolg van ziekte of ongeval kan hersenletsel ontstaan. Na de revalidatie probeer je thuis de draad weer op te pakken. De omgeving denkt vaak dat, eenmaal uit gerevalideerd, de persoon met hersenletsel genezen is. Aan de buitenkant is namelijk niet altijd iets te zien maar jij als mantelzorger of als getroffene ervaren veranderingen of je voelt je gewoon weg niet begrepen. Wat vroeger vanzelfsprekend was is nu een probleem. Activisie nodigt u uit bij hen op de locatie voor een informatieve bijeenkomst. Ze geven u uitleg over NAH, vertellen over de begeleiding van Activisie en geven u een rondleiding op de locatie. Graag ontmoeten zij u op 3 juni, de koffie staat klaar! Programma 15.30 - 16.00 inloop met koffie / thee 16.00 - 16.30 uitleg NAH 16.30 - 17.00 vragen en rondleiding Activisie www.activisie.nl
Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Aantal deelnemers
10

Tijd
15:30 - 17:00

U moet inloggen om te kunnen registreren.


 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv