Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


EHBO Baby en Kinderen - VOL

Deze training is vol, wilt u op de wachtlijst stuur dan een e-mail naar academie@mooiwelzijn.nl

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulpafdeling behandeld na een ongeval thuis. De meeste kinderen zijn tussen de nul en vier jaar oud. De helft van de letsels wordt veroorzaakt door een val en daarbij ontstaan meest letsels aan het hoofd, hals of nek. Ook op school en in het verkeer kunnen kinderen gewond raken. Want juist met (kleine) kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Redenen genoeg dus om aandacht te besteden aan EHBO die specifiek op kinderen gericht is.

Ben je vrijwilliger / mantelzorger die werkt met deze doelgroep en wil je snel wat EHBO basisvaardigheden leren en is een certificaat niet nodig? Dan is de Workshop EHBO aan baby’s en kinderen (3 uur) zeer geschikt.

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Aantal deelnemers
12

Tijd
19:30 - 22:30

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv