Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Fondsenwerving door Fonds 1818 - WACHTLIJST

Deze training is vol en heeft een wachtlijst. Bij aanmelding komt u op de wachtlijst, zodra er een plekje beschikbaar is zullen wij u per e-mail informeren

 

Wilt u weten hoe u een goede fondsaanvraag indient? Meldt u dan aan voor deze workshop. U leert de fondsenwereld in het algemeen en Fonds 1818 in het bijzonder kennen. Aan het einde van de avond weet u precies waar uw aanvraag aan moet voldoen. 

Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij. Door het geven van geld, advies en begeleiding en door zelf projecten uit te voeren. Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden en de Duin- & Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

Heeft u een goed project en geld nodig voor de uitvoering?
Fonds 1818 kan u helpen! 

Aandachtsgebieden

De projecten waaraan Fonds 1818 donaties geeft, zijn heel divers.
In grote lijnen zijn ze onder te verdelen in aandachtsgebieden:

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Tijd
19:30 - 21:30

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv