Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


- Geannuleerd - Workshop Media en communicatie in de praktijk

De workshop ‘media- en communicatie in de praktijk’ is op de praktijk gericht.

In een kleine twee uur geeft communicatieadviseur Hans Ouwerkerk van Ouwerkerk Tekst & Advies uit Zoetermeer u handvatten om als organisatie gestructureerder en beter naar buiten te treden.

In een interactieve sessie komen vragen aan de orde als; ‘wat is het imago van uw organisatie’ en ‘hoe communiceert u naar uw doelgroep’? Aan de hand van een brainstormspel gaat u uw organisatie als een merk zien. Een merk dat op een heldere eenduidige manier via verschillende communicatiemiddelen over het voetlicht kan worden gebracht. Uiteraard ontbreekt ook hoe u in de media moet komen niet.

Omdat er maar een beperkt aantal inschrijvingen is hanteren wij maximaal 2 deelnemers per organisatie. Inschrijven kan tot maximaal 2 week vooraf.

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Aantal deelnemers
8

Tijd
19:30 - 21:30

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv