Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Een goed begin met LinkedIn

LinkedIn kan voor iedereen van waarde zijn, wie klanten zoekt, werk zoekt, opdrachten zoekt, visitekaartjes wil digitaliseren, nieuwe collega’s zoekt, zakelijke partners zoekt, stageopdracht zoekt, afstudeeropdracht zoekt, sprekers zoekt…. Tijdens deze workshop word je geleerd hoe je een goed en compleet LinkedIn profiel kunt opstellen. Daarnaast leer je, door het gebruik van diverse tools binnen LinkedIn, jezelf nog beter te profileren. De workshop wordt afgesloten met enkele belangrijke do's en don'ts bij het gebruik van LinkedIn en enkele extra tips en trucs. Voorkennis is niet nodig, wel dien je computervaardig te zijn. Een goed profiel begint bij de basics. Want een uurtje tijd vrijmaken voor een goed profiel kan je een droombaan of mooie carrièrekansen opleveren. Het professionele online sociale netwerk LinkedIn speelt op dit moment een belangrijke rol in online recruiting. Het is het grootste en snelst groeiende professionele netwerk in Nederland. Daarom is LinkedIn bijzonder waardevol voor werkzoekenden. Het profiel van mensen op LinkedIn heeft alles om als echt cv te kunnen dienen: persoonlijke gegevens, werkervaring, opleiding, expertisegebieden en natuurlijk de mogelijkheid om referenties toe te voegen. Wist je dat je je uitermate goed kunt voorbereiden op een nieuwe baan via LinkedIn? Kijk naar profielen die matchen bij je droombaan.
Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Aantal deelnemers
10

Tijd
19:30 - 21:30

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv