Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Levensboeken Schrijven

 

U kunt zich niet meer inschrijven, deze training is VOL. Indien u graag op de wachtlijst zou willen dan kunt  u een e-mail sturen naar academie@mooiwelzijn.nl

 

Veel ouderen zitten vol met verhalen over vroeger. Logisch, want in ieders leven gebeurt van alles. Praten over vroeger is natuurlijk al hartstikke leuk, maar u kunt het ook opschrijven in een boek.

Vertellers (de oudere met een levensverhaal) worden gekoppeld aan schrijvers (een vrijwilliger die goed kan luisteren en schrijven) met als doel samen een boek te maken.

In deze training vertelt Erica Hillebrink u in 2 avonden hoe u als schrijver een levensboek kunt schrijven. Er worden onderwerpen besproken als de ontmoeting en de ‘‘klik” tussen verteller en schrijver en de verschillen in  verwachtingen en wensen bij zowel de verteller als schrijver. Het op gang houden en uitdiepen van het verhaal. Het afstemmen op de verteller en gespreksvaardigheden worden geoefend aan de hand van o.a. opdrachten en  filmfragmenten.

De uiteindelijke match tussen schrijver en verteller wordt gemaakt door de Unie van Vrijwilligers (UVV). Een samenwerking tussen twee Zoetermeerse organisaties: ZoSamen en de UVV. Een geslaagde combinatie!

donderdag 21 & 28 februari 2019

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
2

Aantal deelnemers
12

Tijd
19:00 - 21:00

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv