Vrijwilligersacademie

Doe je vrijwilligerswerk of wil je als vrijwilliger aan de slag?

Vip voor vrijwilligers organiseert in het voor- en najaar workshops en informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers die werkzaam zijn in Zoetermeer.

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of informatiebijeenkomst kan na het aanmaken van een account door jouw gegevens bij REGISTREREN in te voeren. Met je account kun je je nu inschrijven voor de workshop van je keuze.


Thema-avond “Afstand - nabijheid”

Els Bleijenberg is al jaren werkzaam in zorg en hulpverlening en is in haar vrijetijd thuismentor. Ze werkt veel samen met vrijwilligers en professionals in dit werkveld.

Tijdens deze avond word je bewust gemaakt van jouw rol in de afstand en nabijheid tot je contacten binnen je vrijwilligerswerk en de directe omgeving.

Je bouwt tijdens je vrijwilligerswerk een relatie op. Soms is het lastig om een vertrouwensrelatie te krijgen of wordt je juist te veel mee gezogen in de aandacht voor die persoon en zijn omgeving.

Het is een interactieve avond. Els zal doormiddel van gesprek, oefeningen en stellingen deze avond invullen. Iedereen is van harte welkom!

Kosten
Gratis

Aantal bijeenkomsten
1

Aantal deelnemers
16

Tijd
19:00 - 21:00

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv