Vrijwilligersfeest Zoetermeer 2014

De aftrap van het feest vindt die dag plaats om 13.00 uur. Vanaf die tijd kunnen vrijwilligers, op allerlei plaatsen rondom het Vip en het Stadshart met een persoonlijke, speciaal voor de gelegenheid uitgegeven strippenkaart, genieten van een drietal verwen-workshops uit een totaal van twaalf. Denk aan een handmassage, kleuradvies, een wijnproeverij, een verhalenreis of het bakken van je eigen pizza.

Jongeren
Ook voor jongeren en jonge vrijwilligers is het feest. Er kan op de 28e in het nieuwe pand van Stichting MOOI aan de Willem van Cleeflaan 1005 A worden meegedaan aan sport-activiteiten of een workshop rap. In een beauty-hoek worden nagels, make-up en haarversieringen gedaan, kun je een fotoshoot laten doen en is er een healthy food kraam. Jongeren hoeven zich voor de activiteiten, die doorlopen tot 20.00 uur, niet in te schrijven.  

De organisatie van het Zoetermeerse Vrijwilligersfeest 2014 is in handen van Palet Welzijn, Stichting MOOI en ViviD.

Het aanbod:

Workshops vrijwilligersfeest 28 november 2014

Chocoladeletter versieren

Locatie: Lunchcafé de Zoetelaar, Dorpsstraat 99

 • inschrijven – VOL
Dreambord maken

Locatie: Vip voor vrijwilligers, Zuidwaarts 1-3

 • doorlopend

Wat zijn jouw dromen en verlangens? We doen samen een inspirerende oefening om deze te visualiseren, daarna ga je aan de slag. Onder het genot van een kopje koffie of thee maak je door te knippen, plakken en verven op een creatieve manier je eigen dromen zichtbaar. Tussen 13.00 en 16.00 kan je aanschuiven bij deze workshop Dreamboard maken en je mag je gemaakte Dreamboard mee naar huis nemen.

Handmassage

Locatie: The Bodyshop, Westwaarts 9

 • inschrijven – VOL
Lezing over “de Gave Stad”

Locatie: In de bibliotheek, verzamelen bij het Vip voor vrijwilligers, Zuidwaarts 1-3,

13.00/14.00/15.00 uur

 • inschrijven

Zoetermeer wordt wel eens het grootste openluchtmuseum van stedenbouw en architectuur in Nederland genoemd. De lezing “ De Gave Stad” geeft u een kijkje in deze bijzondere ontwikkelingsgeschiedenis van Zoetermeer.

Kerstornamentje beschilderen

Locatie: Dorpsstraat  “Color me mine”, Dorpsstraat 42

 • Inschrijven -VOL

Een uniek kerstornamentje beschilderen dat gebakken wordt op 1000 graden! Het professionele werk dus.  Helemaal naar eigen smaak te beschilderen, er zijn 50 kleuren glazuur. Er zijn wel 8 verschillende modellen om uit te kiezen en allemaal even leuk. Voor jezelf of met een boodschap er op voor een ander.

Hier een voorbeeld van een lief engeltje:

Maar er is ook keus uit de kerstman, een

sneeuwman, Rudolf, sterren, kerstboom etc.

 Kleurenadvies

Locatie: Vip voor vrijwilligers, Zuidwaarts 1-3

 • inschrijven -VOL

De ene kleur staat je beter dan de andere kleur. Door het gebruik van de juiste kleuren kun je je natuurlijke schoonheid accentueren. Door de kleuren af te stemmen op je huid, haar en ogen zal je zien dat je een prachtige en krachtige uitstraling krijgt.

 

Pizza bakken

Locatie: Pasta Company, Dorpsstraat 114

 • Inschrijven -VOL

Pizza maken, bakken en opeten; mmmmm!

 Popkoor Just for fun

locatie: CKC, Leidsewallen

 • optreden om 14.00 en 15.30 uur

Just for Fun zingt hedendaags repertoire, popmuziek van de jaren zestig tot nu, in frisse arrangementen waarbij alle stemmen tot hun recht komen.

Stoelmassage

Locatie: Vip voor vrijwilligers, Zuidwaarts 1-3

 • inschrijven- VOL

Stoelmassage is een drukpuntmassage die de doorbloeding van de spieren beïnvloedt, het zenuwstelsel reguleert, het hormonale stelsel beïnvloedt en het doorstromen van de meridianen activeert. Er wordt met vingers, hand en onderarm druk uitgeoefend op de te behandelen plekken en vindt plaats door de kleren heen.

De verhalenkoffer (Hermine van Helden)

Locatie: CKC,  Leidsewallen 80

 • inschrijven -VOL

Hermine neemt je mee op de vleugels der verbeelding naar verre oorden en vervlogen tijden of ze vertelt verhalen uit het hier en nu; geïnspireerd op verhalen uit de wereldliteratuur of ze bedenkt zelf een passend verhaal bij een gelegenheid.

Wijnproeverij

Locatie: Pasta Company, Dorpsstraat 114

 • doorlopend
Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv