Scholingsactiviteiten derden

Stichting Piëzo en Indigo

Piezo Indigo preventie activiteiten

Stichting Piezo en Indigo preventie bieden het eerste half jaar van 2019 diverse workshops, zoals ‘Ik besluit anders te doen’, Omgaan met stress, Vriendschap, Beter slapen, Opkomen voor jezelf, Minder, piekeren, Omgaan met diversiteit en Leven in het hier en nu. Meer informatie over inhoud, data en locaties vindt u hier.

 

 

 

 

 


Fonds 1818fonds 1818

Fonds 1818 organiseert jaarlijks een aantal workshops en trainingen voor vrijwilligersorganisaties. Voorwaarde voor deelname is dat uw activiteiten aansluiten bij de aandachtsgebieden van Fonds 1818 (zorg, welzijn, kunst, cultuur, natuur, milieu en educatie) en dat uw activiteiten in Zoetermeer e.o. plaatsvinden.

Op dit moment kunt u zich inschrijven voor de volgende cursussen. Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website van Fonds 1818.


Vrijwilligerswerkacademie

Bij de Vrijwilligersacademie vind je gratis cursussen voor vrijwilligersorganisaties. De cursussen verlopen geheel via internet. Voorbeelden: Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) en Vrijwilligers vinden en binden.

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op: http://www.vrijwilligerswerkacademie.nl/


Pep – e-learning

Interactief leren in je eigen tijd, tempo en op je eigen plek? Dat kan door middel van e-learning! PEP heeft een aantal korte, gratis modules ontwikkeld voor bestuurders en mensen die met vrijwilligers werken. Kijk voor deze modules op de website van Den Haag Doet.


Seniorweb

Met de Online Cursussen van SeniorWeb leert u in uw eigen tempo, waar en wanneer het u schikt. Maak een keuze uit het cursusaanbod. Over iedere Online Cursus kunt u eerst meer informatie lezen.  Kijk voor meer informatie op de website van Seniorweb.


Movisie

Movisie Trainingen

Movisie heeft een open trainingsaanbod waarvoor u zich individueel kunt inschrijven.

Kijk voor meer informatie op de website van Movisie.

Movisie Academie

Movisie Academie is de online leeromgeving van Movisie. Je vindt hier een groeiend aanbod van online cursussen en webinars.

Kijk voor meer informatie op de website van Movisie.


Academie Zorgbelanglogo zorgbelang

Aanbod  2017
Ben je vrijwilliger, ervaringsdeskundige of belangenbehartiger in zorg en welzijn? En wil je mensen ondersteunen of het beleid beïnvloeden?

Schrijf je dan in voor de gratis trainingen van de Academie Zorgbelang! Informatie over trainingen en aanmelding op www.zorgbelang-zuidholland.nl/training


Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv