Organisaties

 

U kunt uw organisatie aanmelden bij Vip voor vrijwilligers via het inschrijfformulier.

Vacaturebank

Na inschrijving kunt u uw vacatures plaatsen op onze digitale vacaturebank. Bij inschrijving van uw organisatie krijgt de contactpersoon  gebruikersnaamwachtwoord en een beknopte handleiding voor het digitaal plaatsen van vacatures. Via deze link kunt u inloggen op onze vacaturebank. Vacatures worden na beoordeling geplaatst op de vacaturebank en komen ook ter inzage in onze mappen op de bemiddelingstafel te liggen.

Bemiddeling

Wanneer een potentiële vrijwilliger interesse toont in uw vacature maken we persoonlijk kennis met hem of haar. Als de verwachtingen van deze persoon en van u als organisatie overeen lijken te komen, nemen we contact met u op zodat u een kennismakingsgesprek af kunt spreken met de persoon. De ervaring leert dat een vlotte opvolging van afspraken een positieve uitwerking heeft op de motivatie van de vrijwilliger. Na het kennismakingsgesprek vindt er terugkoppeling plaats richting Vip voor vrijwilligers.

PR

Vip voor vrijwilligers heeft een aantal mogelijkheden om vacatures meer publiciteit te geven:

  •  Plaatsing vacature via twitter@VIPvacatures
  •  Plaatsing van de vacature op onze maandelijkse @VrijwilligR-pagina in Postiljon
  •  Plaatsing van de vacature in het Streekblad

Voor de @VrijwilligR-pagina kunt u zelf ook redactionele kopij sturen naar redactie@stichtingmooi.nl. Maximaal 200 woorden per artikel, foto’s groter dan 1 mb.

Deskundigheidsbevordering

Vip voor vrijwilligers biedt in het voor- en najaar een scholingsprogramma aan voor vrijwilligers en organisaties.

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv