Wethouder Vugs reikt eerste Dienstenvoucher Mantelzorg uit

Afgelopen donderdag reikte wethouder Isabelle Vugs, bij Vip voor vrijwilligers, de ‘Dienstenvoucher Mantelzorg‘ uit aan mantelzorger mevrouw Croenheyde . ‘In Zoetermeer ondersteunen we mantelzorgers op verschillende manieren. Als mantelzorgers zich registreren op www.zosamen.nl kunnen zij onder andere gebruik maken van de dienstenvoucher voor huishoudelijke hulp en de mantelzorgondersteuning die ZoSamen biedt.’ aldus de wethouder.

ZoSamen is een netwerk van organisaties, mogelijk gemaakt door Palet Welzijn (mantelzorgondersteuning) en Vip voor vrijwilligers (vrijwilligersbemiddeling etc.) De Eén-loket functie ZoSamen, verbindt alle initiatieven op het gebied van “samen zorgen we voor elkaar in Zoetermeer!” Iedereen die iets voor een ander wil betekenen, kan terecht bij ZoSamen. Het maakt niet uit of dat een particulier is of een organisatie.

 

Kende u ZoSamen al? Kijk op de website via bovenstaande link of loop eens langs bij Vip aan het Zuidwaarts voor informatie en een kop koffie. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 11.00 uur – 16.00 uur. Bellen kan ook: 0800 –  020 04 01 (gratis)

 

Copyright © - Vip voor vrijwilligers - Powered by AdSysCo bv